Voinko ostaa Wegovya ilman reseptiä?

Posted on Category:Painonpudotus
Wo kann ich Saxenda in der Schweiz rezeptfrei kaufen?

  •   Osta lääkkeesi verkosta
  •   Hanki lääkärin vahvistama lääkemääräys
  •   Saa 24 tunnin toimitus kotiin

Mikä on Wegovy?

Ennen kuin ostat Wegovy Suomessa verkossa, sinun pitäisi tietää, että se on injektoitava reseptilääke, joka on hyväksytty auttamaan ihmisiä, joiden BMI on yli 27, laihtumaan ja ylläpitämään painoa. Injektio on tarkoitettu vain ihonalaiseen (ihon alle) käyttöön, ja se on kynämuotoinen.

Miten Wegovy toimii?

Vaikuttamalla aivoihin Wegovyn ostaminen Suomessa ilman reseptiä hidastaa vatsan tyhjenemistä ja saa aikaan kylläisyyden tunteen. Kliinisissä tutkimuksissa, joissa tutkittiin Wegovyn turvallisuutta liikalihavuuden hoidossa, Wegovya saaneet ei-diabeetikot menettivät keskimäärin 12,4 % alkuperäisestä painostaan verrattuna lumelääkettä saaneisiin.

Toisessa kliinisessä tutkimuksessa, johon osallistui tyypin 2 diabetesta sairastavia henkilöitä, Wegovya käyttäneet laihtuivat 6,2 % enemmän kuin lumelääkettä saaneet.

Wegovyn turvallisuusprofiili on parempi kuin aiempien laihdutuslääkkeiden, huolimatta siitä, että sillä on joitakin kielteisiä vaikutuksia.

Miten Wegovy vertautuu Ozempiciin tai Saxendaan?

Wegovy on hyväksytty painonpudotukseen annoksella 2,5 mg/viikko, mutta Ozempicia annetaan yksinomaan diabeetikoille annoksella 1 mg/viikko. Saxenda on verrattavissa oleva lääke, paitsi että se sisältää liraglutidia semaglutidin sijasta ja sitä käytetään päivittäin, toisin kuin Wegovya.

Kuinka usein minun pitäisi ottaa Wegovy?

Wegovy-injektio annetaan kerran viikossa aterian yhteydessä tai ilman ateriaa.

Mitä Wegovyn annoksia on saatavilla?

Jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt Wegovy-valmistetta, noudatat lääkärin määräämää titrausohjelmaa. Aloitat 0,25 mg:lla injektiota kohti ja nostat annostasi asteittain 2,4 mg:aan injektiota kohti neljän tai viiden kuukauden aikana.

Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSTIETOJA JA YLEISIÄ HAITTAVAIKUTUKSIA

Wegovy-valmistetta tulisi käyttää kaloripitoisen ruokavalion ja liikunnan lisäämisen yhteydessä.

Wegovy sisältää semaglutidia, eikä sitä saa käyttää muiden semaglutidia sisältävien lääkkeiden tai GLP-1-reseptoriagonistien kanssa.

Wegovyn yleisimmät haittavaikutukset

Wegovyn haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, ripuli, oksentelu, ummetus, vatsakipu (vatsakipu), päänsärky, väsymys, dyspepsia (ruoansulatushäiriöt), huimaus, vatsan turvotus, röyhtäily (röyhtäily), hypoglykemia (matala verensokeri) Wegovya käyttävillä potilailla;(röyhtäily), hypoglykemia (alhainen verensokeri) tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla, ilmavaivat (kaasujen kertyminen), gastroenteriitti (suolistoinfektio) ja gastroesofageaalinen refluksitauti (eräänlainen ruoansulatuskanavan häiriö).

Edellä oleva on vain yhteenveto. Napsauta tästä saadaksesi täydellisen luettelon mahdollisista haittavaikutuksista ja muista olennaisista turvallisuustiedoista.

Turvallisuutta koskevat lisätiedot

Jos olet allerginen semaglutidille tai sen jollekin aineosalle, älä osta Wegovya Suomessa.

  • Älä osta Wegovy-valmistetta, jos olet raskaana, imetät, suunnittelet raskautta tai imetystä tai jos imetät.
  • Älä osta Wegovy-valmistetta, jos sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi on joskus ollut medullaarinen kilpirauhaskarsinooma (MTC) tai multippeli endokriininen neoplasia tyyppi 2 (MEN 2) -oireyhtymä.

Kerro lääkärillesi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, myös reseptilääkkeistä ja reseptivapaista lääkkeistä, vitamiineista ja rohdosvalmisteista. Wegovy saattaa muuttaa joidenkin lääkkeiden tehoa, ja jotkin lääkkeet saattavat muuttaa Wegovyn tehoa. Kerro lääkärillesi, jos käytät muita diabeteslääkkeitä, kuten sulfonyyliureoita tai insuliinia.

Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu minkään sairauden diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn. Ota yhteyttä lääkäriin päättääkseen, onko osta Wegovy Suomessa sopiva osa painonpudotusstrategiaasi.

Mikä on Wegovy Suomessa:n hinta?

  • Hinta yhdelle Wegovy-kynälle on: 144,70€
  • 2 Wegovyn kynän hinta on: 246,90€
  • Hinta Wegovyn 3 kynälle on: 349,90€
  • 4 kynän hinta Wegovylta on: 436,50€
  • 5 kynän hinta Wegovylta on: 521,70€ ( Säästät 200€ )

Write a Reply or Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *