Matkamessut nostattavat lomakuumetta tulevana viikonloppuna

20.01.2016
Teksti:

Nousu lähtee mukaan Matkamessujen pyörteisiin Helsingin Messukeskukseen 21. – 24. tammikuuta. Pakkasten keskellä Matkamessuilla pääsee tutustumaan erilaisten matkakohteiden lisäksi esimerkiksi siihen, millaista on asuminen ulkomailla.

Tulevan viikonlopun Matka 2016 -messut ovat avoinna yleisölle perjantaista sunnuntaihin. Ohjelmaa löytyy läpi viikonlopun lukuisilta eri lavoilta: mikäli olet sinkku ja etsit reissuseuraa, suuntaa Matkatreffit-baariin ja löydä sielunkumppani tai vain hyvää matkaseuraa. Rantapallo Meeting Pointissa käsitellään muun muassa esteetöntä matkailua, matkabloggaamista ja lähimatkailua. Mondo-lavalla tutustutaan Islantiin, lasten kanssa matkustamiseen sekä vuoden 2016 nouseviin kohteisiin ja matkatrendeihin.

Matkamessut Helsingissä 21.–24.1.2016

Matkamessut Helsingissä 21.–24.1.2016

Matkailuun liittyvän ohjelman lisäksi mukana on paljon erilaisia esityksiä. Messujen perhepäivää vietetään sunnuntaina, ja silloin lavalle nousevat esimerkiksi Muumit ja Bamse-nalle. Myös muun muassa Anssi Kela, Agentseista tuttu Vesa Haaja ja Saara Aalto esiintyvät messuilla.

Erilaiset teematunnit vievät sinut tutustumaan Toscanan viineihin, Oktoberfestiin, Skotlantiin ja Kyrö Distilleryyn. Lisäksi Suomalaiset matkabloggaaajat pitävät messuilla hyväntekeväisyyskirpputorin jonka tuotot ohjataan lyhentämättöminä Autolla Nepaliin -projektin hyväksi.

Katso aikataulut ja lisätiedot täältä.

 
LISÄÄ JUTTUJA:

Outlast 2 Thomas Vinterberg, KAUKANA MAAILMAN MENOSTA, Far from the madding crowd