Logitech G603 LIGHTSPEED hiiri

Langatonta kliksuttelua

01.12.2017

Logitech G603 LIGHTSPEED on pelaajille suunnattu langaton hiiri Logitechilta.

Logitechin pitkän kokemuksen hiirien kanssa voikin suorastaan tuntea, sillä hiiri tuntuu heti luonnolliselta käden jatkeelta. Muotoilu on ergonomista ja hyvin perinteistä. Mattapintainen G603 on väriltään mustan ja harmaan sekoitus.

Hiiren painoa voi mukauttaa. Sisälle voi laittaa joko kaksi paristoa tai vain yhden pariston ja tasapainottaa sitä laittamalla sen haluamalleen puolelle. Suorituskykyyn yhden pariston käyttö ei vaikuta.

G603:lla on kaksi langatonta tilaa, jossa HI-tilassa on 1 ms:n LIGHTSPEED-teknologian vasteaika, kun taas LO-tilassa vasteaika on 8 ms:n luokkaa. HI-tilassa luvataan olevan 500 tunnin peliaika, kun taas LO-tilassa luvataan 18 kuukauden kesto yksille paristoille. HI-tilassakin luvattu 500 tuntia on mielestäni langattomalle hiirelle varsin hyvin.

Vasteajan suhteen en huomannut testijakson aikana minkäänlaisia ongelmia, mikä antaa hiirestä varsin hyvin ja laadukkaan kuvan.

Vain perustoiminnallisuudet

Erikoisilla painikkeilla tai toiminnoilla G603:sta ei ole pilattu. Vaan hiirestä löytyy ne napit, mitä nykypäivän normaalilta hiireltä voi odottaakin. Eli vasen-oikea clickit, rullan, joka toimii myös kolmantena painikkeena, vasemmalla sivulla olevat kaksi nappia ja DPI-vaihdon, joka on rullan yläpuolella.

Kaikki painikkeet ovat luonnollisesti ohjelmoitavissa, vaikka painikkeiden perusfunktiot ovatkin yleensä aika standardiksi muodostuneita. Muihin ominaisuuksiin ja ohjelmointihommiin pääsee tutuksi tulleella Logitech Gaming Softwarella. Hiiren voi tarvittaessa siirtää toiseenkin koneeseen, asetuksien säilyessä sisäisessä muistissa.

Tietysti jos kaipaa hiireensä vielä enemmän ohjelmoitavia painikkeita, ei G603:n tarjoamat kuusi kappaletta välttämättä riitä.

Kliketiklik

Testailtuani G603:sta yhdessä Logitechin langattoman G613-näppäimistön kanssa voin kyllä todeta tykästyneeni siihen. Hiiren kevyt, mutta ergonominen tuntu tekee siitä miellyttävän käsitellä.

Langattomaksi hiireksi sillä on myös todella hyvä paristonkesto, eikä langattomissa yhteyksissäkään tuntunut olevan mitään vikaa. Langatonta hiirtä etsivälle pelaajalle se tuntuisikin olevan oiva valinta.

Logitech G603 LIGHTSPEED

Valmistaja: Logitech
Tyyppi: Hiiri
Malli: G603
Hinta: 89 EUR
Testijakso: 8 vk


LISÄÄ JUTTUJA:

Mad Tea Party Uleåborg Festival Of Psychedelia