KYLE feat. Josh Golden – But Cha

Ihastustesti näytti vahvasti punaista

09.03.2021

Kyle Harvey, eli KYLE on suoraan enkelten kaupungista Losista ponnistanut rap-artisti, joka on räiskähdellyt tietoisuuteen meteoriparvesta syntyneen tähtisateen lailla. Nyt mies on ottanut suoraan sydämenmuotoisesta rasiasta esille uusimman tuotoksensa But Cha, jossa on selkeät serotoniini ja dopamiiniryöpyt. Kappaleella herkistelee osuvasti myös kultakurkkuinen laulaja-tuottaja Josh Golden. Aiemmin KYLE tunnettaan muun muassa hänen ja Lil Yachtyn yhteisbiisistä iSpy, joka on myynyt nelinkertaista platinaa.

Heti alkuun se on pakko sanoa; Lyriikoiden yleisyyden puolella liikutaan jo melkein sanan trivialiteetti kohdalla. Tämähän on selkeä seurustelukumppani, tupakkatoveri, tallikaveri ja sitä rataa. Tässä on jotain tuttua, mitä on jo nähty ja kuultu. Vedän vedot sen nimiin, että populaarimusiikin yksi käytetyin sana lienee juuri baby, mutta eipäs silti vielä hätäillä.

Suloisen sielukas ja soinnukas

Tässä kappaleessa babyä hoetaan oikein hyväsydämisellä annostuksella, ja jälkimaussa on se hyvä yskänlääke, jota olisi lapsena voinut maistella ihan ilman tarvettakin. Tekee mieli itsekin hokea sanaa baby tavanomaista enemmän. Jos Justin Bieberin kaimakappale on alkanut vuosissa jo kyllästyttämään, niin ehkäpä tästä siihen uutta jatketta.

But Cha tuo näin ysärin loppuvireillä syntyneelle jotain appelsiinilimun huuruista lapsuus nostalgiaa, sillä se muistuttaa jollain etäisellä radiosignaalilla 2009–2010 vuosina ilmestynyttä musiikkituotantoa. But Cha on kuin Iyazin Replay kappaleen pikkuveli. Melodia on leikkisä ja vaikka babyllä viitataan tässä rakkaaseen naiseen, niin on soundissa myös jotain supersuloista, kuin lasten soittorasioissa konsanaan. Miesten laulu ja rap-osiot solahtavat yhteen kuin sydänkoru kahdella puolikkaalla. ”I don’t want no one but cha”, mutta mitä muuta tässä maailmassa tarvitaankaan, kuin hyväntuulen musiikkia ja sitä hormonaalista ketjureaktiota, joka myös rakkautena tunnetaan.

But Cha
KYLE feat. Josh Golden

Atlantic Records
Single


LISÄÄ JUTTUJA:

Logitech G810 Spellspire