Rukan rinteestä rokkaamaan – Zonen pöydät notkuivat Krista Siegfridsin tanssin tahtiin

14.04.2016
Teksti:
Kuvat:
K

Hiihtokeskus Rukalla vietettiin Iskelmä rinteessä -tapahtumaa 8.–9. huhtikuuta. Eri puolilla tunturia juhlittiin viikonlopun aikana suomalaisten artistien tahdissa. Lauantai-iltana ravintola Zonessa tuikki poptähti Krista Siegfrids.

Hiihtolatujen hiljennyttyä ja rinteiden valojen sammuttuakin Ruka tarjoaa tunturinkävijälle monipuolista ohjelmaa. Huhtikuisena viikonloppuna tapahtumien kattaus oli rakennettu iskelmäkansaa silmällä pitäen. Varsinaisista iskelmätähdistä ei kenties kuitenkaan voida puhua muiden kuin perjantaina esiintyneiden tangokuningas Jari Sillanpään ja 80-luvun iskelmäkuningatar Einin kohdalla. Muuten Ruka rokkasi.

Lauantai-illan viimeisenä Zonen intiimin lavan otti haltuunsa Krista Siegfrids. Sesonkiaikoina Zone vetää aina tuvan täyteen karaokella ja elävällä musiikilla. Niin nytkin.

Zonen ainutlaatuinen ihmismuuri lavan edessä.

Zonen ainutlaatuinen ihmismuuri lavan edessä.

Krista Siegfrids esitti omien kappaleittensa lisäksi tukun covereita. Hän esiintyi taustanauhan ja kahden tanssijan kanssa, tanssikuviot oli harjoiteltu kohdalleen ja Euroviisuehdokas Marry me baby kuulosti illan setissä ylivoimaisesti parhaalta ja luontui myös artistilta kaikkein viileimmin. Yleisö viihtyi, keikkaa seurasi täysi tupa, mutta yleisössä tanssijalat kopsuivat yllättävän vaisusti.

Legendaarinen keikka-, karaoke- ja tanssipaikka Zone on imenyt väkeä tunturin juuressa sisään monoissa, aamutohveleissa ja ilta-aikaan useimmiten korkokengissä jo 15 vuoden ajan, ja kaikilla on ollut hauskaa. Tunnelmasta on pitänyt huolta alusta alkaen Jokke Kämäräinen, ja nyt uutta virtaa ravintolaan puhaltaa nuorempana myös Tuukka Puijola. Zonessa on lupa tanssia omalla vastuulla pöydilläkin, ja näin fiilis nousee lavan eteen kohoavana ihmismuurina konkreettisesti kattoon saakka. Talon lyömättömän fiiliksen vuoksi keikoilla käy mielellään artistien värikäs joukko paikallisista lahjakkuuksista Suomen kirkkaimpiin tähtiin. Sykkeeseen kannattaa sukeltaa mukaan!
LISÄÄ JUTTUJA:

Paris-Oui