Helteinen SuomiPop kuvaraportti osa III

Päätöspäivänä herkisteltiin, sillä kaikki loppuu joskus

20.07.2018
Teksti:

Lauantai valkeni edellisten päivien tapaan kuumana ja kauniina.Teflon Brothers, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani sekä Neljä Ruusua olivat jo tanssittaneet porukkaa kun saavuimme paikalle. ABREU:n ja tanssityttöjen energistä bailausta oli ilo seurata taustalta.

Juhlakansaa oli huomattavasti vähemmän kuin hektisenä perjantaina. Useille tämä sopi hyvin, sillä edellisenä päivänä oli tarjoilu- ja vessakapasiteetti ollut äärirajoilla.

Nousun poppitoimituksessa joimme ylimääräiset kupit kahvia ja päätimme mennä Yötä vastaanottamaan.

Katso myös Helteiset kuvaraporit torstailta ja perjantailta.

Yön keikalle ei nyt varsinaisesti mennä yllättymään, mutta Olli Lindholmin fysiikka näyttää hämmentävältä. Klassikkobiisit ovat edelleen hyviä ja Ollin isälliset välispiikit ärsyttivät vain vähän.

 

Rakkaus on lumivalkoinen nostatti rakastuneet parit tanssimaan

 

SuomiPopin hipit kertoivat, että toinen heistä antaa piissii ja toinen lovee.

 

Anna Eriksson näytti upealta ja viihtyi lavalla. Iskelmätähtien festarikeikat eivät aina kuulosta kummoisilta, mutta nyt oli onnistuttu jokaisella osa-alueella. Odotettu keikka tarjosi hienoja hetkiä lauantai-iltaan.

 

Keikoilla on ihana tavata ystäviä

 

Uiminen kielletty

 

Karilla. Suomipopin voi ottaa vastaan monin tavoin ja ääni kulkee kivasti vettä pitkin

 

Pariisin kevään näin jo toista kertaa festivaaleilla parin viikon sisään. Bändin keikka oli jälleen kova. Tällä kertaa saimme kuulla reippaan festarisetin hitteineen.

 

Pariisin keväällä on hienoja lauluja ja faneja.

 

Jos Pariisin kevään keikalla olin kuin kotona oman musiikin kanssa, on Juha Tapio jäänyt vähän etäiseksi. Karismaattinen esiintyjä kosketti todella yleisön sydämiä. Yleisökuvista on aistittavissa riemua ja liikuttumista – niitä suuria tunteita, mitä on juhliin tultu kokemaan.

 

Juha Tapion  höyryävän kuuma kitarasoolo.

 

Riemua.

 

Liikutusta.

 

Iloa ja onnea.

 

Takavuosien teini-kaksikko Nylon Beat on tullut tänä vuonna takaisin. Jonnalla ja Erinillä on valtava keimaileva energia tallella.

 

Nostalgiaan rakastunut aikuinen SuomiPop-yleisö lauloi täysillä mukana kaikki tutut hitit Satasen lainasta Kahteentoista apinaan. Kuvassa Jonna.

 

Mahtava Nylon Beat päätti hienot juhlat. On erikseen mainittava, että porukasta lähti valtavasti ääntä vielä lauantain loppuillasta. Kuvassa keimailee Erin.

 

Suomipop-festivaalit järjestetään taas ensi vuonna Oulussa 11.–13. heinäkuuta. Lippuja saa ostaa jo nyt. Luvassa on jälleen iloa ja tulitusta!

 
LISÄÄ JUTTUJA:

Rakkaudella - Anna Puu Imatran Voima Perikato