Evalyn – Sun In Your Eyes

Valoon sukeltava mieli

31.03.2021

Evalyn on laulaja-laulunkirjoittaja, joka on aaltoillut tietoisuuteen ammentaen atmosfääriä kotipaikastaan Venice Beachiltä. Artistin uusimmalla kappaleella Sun In Your Eyes välkähtelee ylimaallisia aistikokemuksia. Aiemmin Evalyn on tullut tietoisuuteen erityisesti yhteistyöstään DJ-tuottaja kaksikon Louis The Childin kappaleella Fire.

Kappaleen aloitus tuo mieleen varhaisen kesäaamun, jolloin ilmassa on vielä edellisen yön vilpoinen apeus. Auringonsäteet ottavat kuitenkin pikkuhiljaa lämpimään lohdutukseensa. Evalynin pilviä hipovassa äänessä elää maisema huoneesta, jonka auringonnousu maalaa kultaiseksi, ja missä pitsiverhot tanssivat vienosti tuulessa. Sävelessä on jotakin puhdasta ja pilaamatonta. Kappaleen musiikki on myös jollain tapaa surrealistinen.

Eteerinen pop-diiva

Taustamusiikissa on kuultavissa teroitettuja synth- ja EDM -soundeja, jotka vuorottelevat sulavasti Evalyn seireenimäisten lauluosuuksien kanssa. Instrumentaalinen drop-osuus väreilee samalla tavalla kuin kimaltavat aallot hellepäivänä. ”For a minute there, in the morning light. You forgot that it was bright”. Sanoitukset kuvailevat tunnetta, jolloin jokin asia on niin kokonaisvaltainen, että uppoamme ilmeisyyksiin. Menetämme joskus kyvyn nähdä ainutlaatuisia asioita, koska emme sukella tarpeeksi syvälle.

Biisi on kokonaisuutena yksinkertaisesti toteutettu, muttei silti jää kaipaamaan mitään erityisen merkittävää. Tässä tapauksessa vähemmän on enemmän. Evalynin tyyli on kaikkiaan huoleton, valovoimainen ja ansiokkaiden pop melodioiden siivittämä. Artistia tullaan varmasti vielä kuulemaan elektronisen musiikin parissa, mutta myös muiden genrejen inspiroimana.

Sun In Your Eyes
Evalyn

B3SCI Records
Single


LISÄÄ JUTTUJA:

Joni Ekman