Ellinooran terveiset kaikille Qstockiin

28.07.2016
Teksti:

Ellinoora on tullut kaikille tutuksi radiohiteistään Carrie, Leijonakuningas ja uusimpana Rakkauden kesä. Tänä kesänä Ellinoora on kiertänyt ahkerasti festareita. Perjantaina vuorossa on Ellinooran kotikaupungin suurin juhla, Qstock.

Tämä Rakkauden kesä on ollut sinulla varmasti kiireinen. Onko tämä nyt ollut sellaista kuin aina unelmoit?

– Ensimmäinen keikkakesä on sujunut kyllä tosi hyvin. Olen ollut tosi otettu siitä, että Ihmiset ovat vastaanottaneet uudet laulut niin hienolla tavalla, vaikka levy julkaistaan vasta syyskuussa. Elämä on sinänsä hassua – odottelet pitkään, että unelmat kävisivät toteen ja jotain tapahtuisi ja sitten kun alkaa oikeasti tapahtua, niin asiat menevät sellaisella vauhdilla, ettet melkein pysy mukana. Mutta onneksi välillä muistan eläväni ainutkertaisia aikoja: huomaan nauttivani tästä matkasta ja siitä että opin koko ajan uutta.

Olet Oulun tyttöjä ja Qstock on varmasti tuttu. Muistatko mitään mukavaa, ikävää, tai mahtavaa edellisiltä vuosilta?

– Qstock oli eka festivaali, jonne sain luvan mennä, vuosi taisi olla 2008 ja äiti haki mut kotiin ajoissa. Mieleen jäi ekalta kerralta ainakin Scandinavian Music Groupin keikka. Fanitin yhtyettä tosi paljon. Qstock oli sen jälkeen aika monen kesän kohokohta. Oululaiset jotenkin heräsivät aina eloon sen aikana. Ehkä yhtenä vuonna mulla ei ollut lippua sisälle, hyviä keikkoja ja hyviä muistoja!

Sinulla on kiva esiintymisaika perjantaina Rytmirannassa. Minkälaista menoa on luvassa ja mitkä ovat odotukset?

– Hikeä, vilpittömyyttä, isoja biisejä ja hyvyyttä – kotiyleisölle on hienoa esiintyä. Meidän live on hyvin omanlainen ja kesän aikana muodostunut kyllä tosi kovaksi.  Rakastan sitä, että mun rehellinen pop-musiikki on saanut raamikseen niin hyvän bändin, joka elää ja hengittää tätä hommaa samalla volalla kuin minä.

Vietätkö tänä vuonna festareita myös yleisössä? Onko joku tai joitain, jotka haluaisit ehdottomasti nähdä? Voisin arvata, että Lissie olisi sinun juttu?

– Nautin festareista tosi paljon ja yleisöissä on tullut pyörittyä aika paljon pieneen ikääni nähden. Tämän kesän aikana olen nähnyt aika vähän muiden keikkoja. Mutta tavallaan se ei haittaa, koska lavan toisella puolella oleminen on ollut mulle aina se suurin haave. Lissie oli keväällä Tavastialla todella kova. Toivon kyllä että näkisin hänen keikkaansa Qstockissa. Olavi Uusivirta on myös sydänjuttu.

Minkälaisia terveisiä kertoisit sankoin joukoin saapuvalle festariyleisölle?

– Pitäkää toisistanne huolta, nauttikaa musiikista ja muistakaa juoda vettä! Nähdään Rytmirannassa perjantaina klo 19!
LISÄÄ JUTTUJA:

Refusal – Epitome Of Void Kosketusetäisyydellä