Anna Puu rokkasi Piknik Klubilla

20.02.2017
Teksti:
Kuvat:
K

Anna Puu on kyllä pakkaus energistä pop-rockin iloa. Puu bändeineen täytyy nähdä elävänä. Oululaisen Piknik Klubin kuukauden esiintyjänä Anna puu hurmasi Radison Blun Toivo-salillisen yleisöä. Iloista iltaa vietettiin lauantaina 11. helmikuuta.

Piknik Klubilla nähdään noin kuukauden välein Suomen eturivin artisteja. Maaliskuussa lavan valtaa J. Karjalainen ja huhtikuussa on vuorossa Anssi Kela. Klubilla keikat alkavat jo kello 21, mutta väkeä virtasi kahdeksan jälkeen jonoksi asti. Anna Puu on teeveestä tuttu palkittu artisti, joten faneja hänellä riittää.

anna puu

Anna Puun toive, että Ota minut sellaisena kuin oon varmasti toteutui. Hyväntuulinen artisti piti oululaisille bileet. Aikainen aloitus toimi yllättäen hienosti. Yleisö ja Anna vaikuttivat olevan iloisessa nousussa. Hitit soljuivat, yleisö hymyili ja lauloi mukana. Kolme pientä sanaa, Säännöt rakkaudelle ja C’est la vie – hittejä Puun Annalla riittää.

Anna Puun livemeininki yllätti rokilla asenteella. Bändi soitti komeasti ja ammattitaidolla. Energinen Anna lauloi yleisölle, kujeili ja keikutti pyllyä. Välillä neito otti kitaran käteen, ja saimme kuulla myös herkempiä lauluja. Anna sai viedä kaiken valon ja säästyimme puolen tunnin mittaiselta bändin esittelyltä typerine sooloineen. Hyvä näin.

anna puu

Yleisössä keinui pääosin naisia, joten siellä oli hyvä olla. Annakin huomasi tämän ja teki pienen gallupin: ”kaikki miehet kädet yös!” – ei meitä montaa ollut. Radisonin salissa oli aika intiimi ja hyvä tunnelma. Artistin iloisen riehakas meno tarttui yleisöön, mutta täydessä salissa ei siltikään rynninyt kukaan tuopin kanssa niskaan lempiviisunsa alkaessa. Mietin jälleen, että musiikista nauttimaan tulleelle yleisölle aikainen soittoaika on hyvä.

Myönnän suoraan, ammattimaisena toimittajana en kirjannut settilistaa ylös. Kuulimme kaikki suurimmat hitit ja tunnelmien vaihtelu oli sujuvaa. Vain elämää -vetoja kuulee nykyisin joka toisella keikalla. Tällä kertaa Lauri Tähkän Suudellaan sopi riehakkuudellaan täydellisesti keikan loppupuolen tunnelmaan.

anna puu

Keikan päätteeksi Anna Puu Kertoi, että Oulussa tekee aina mieli juoda Jallua. On totta, ettei Oulua kukaan kestä selvin päin. Annalle ja bändille toimitettiin pikapikaa snapsit. Kippis ja kiitos! Hyvänmielen keikalta sai taas vähän virtaa tämänkin kaupungin harmauteen.

anna puu
LISÄÄ JUTTUJA:

Kaapuveikko Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen – Huominen on Uni